Održan Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera

U subotu 13.5.2017. na aerodromu Grobničko polje održan je prikaz djelatnosti klubova koje su sastavnice ZD Krila Kvarnera. U želji da se posjetioci upoznaju sa djelovanjem klubova, aktivno u programu su učestvovali Pilotski klub, Padobranski klub, Jedriličarski klub, Klub slobodnog letenja i Klub za samogradnju. Pozivu ZD Krila Kvarnera odazvali su se i članice ZTK Rijeka, Radio klub Rijeka, Dom mladih, Foto Klub Rijeka, CTK Rijeka i Tehnički centar mladih pri ZTK Rijeka.

Održan Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera

 
U subotu 13.5.2017. na aerodromu Grobničko polje održan je prikaz djelatnosti klubova koje su sastavnice ZD Krila Kvarnera. U želji da se posjetioci upoznaju sa djelovanjem klubova, aktivno u programu su učestvovali Pilotski klub, Padobranski klub, Jedriličarski klub, Klub slobodnog letenja i Klub za samogradnju. Pozivu ZD Krila Kvarnera odazvali su se i članice ZTK Rijeka, Radio klub Rijeka, Dom mladih, Foto Klub Rijeka, CTK Rijeka i Tehnički centar mladih pri ZTK Rijeka. U letačkom programu sudjelovali su zrakoplovi klubova Cessna 207, Cessna 150, Cessna 172, KR-2 amaterski građen zrakoplov, Citabria, jedrilica Blanik, jedrilica Jantar, te letenje ultralakim zrakoplovima, zmajevima i modelima. Na zemlji su bili izloženi razni zrakoplovi koji se nalaze na aerodromu kao što su Antonov AN-2, te su posjetitelji imali priliku razgledati izložene zrakoplove.
Cijeli letački program održan je u intervalima dok su u pauzama letove modela predstavili modelari.
Pozivu na Dan otvorenih vrata odazvala se i pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu gđa. Vera Begić Blečić, upoznavši se pritom sa prikazom aktivnosti ZD Krila Kvarnera i prisutnih članica.