Održan Okrugli stol udruga tehničke kulture grada Rijeke

Okrugli stol, održan u Gradskoj vijećnici 5. travnja 2012.g. na temu "Programsko povezivanje ZTK Rijeka sa članicama i drugim subjektima s ciljem racionalizacije troškova" okupio je 24 predstavnika udruga tehničke kulture grada Rijeke.

Održan Okrugli stol udruga tehničke kulture grada Rijeke

Okrugli stol, održan u Gradskoj vijećnici 5. travnja 2012.g. na temu “Programsko povezivanje ZTK Rijeka sa članicama i drugim subjektima s ciljem racionalizacije troškova” okupio je 24 predstavnika udruga tehničke kulture grada Rijeke. Skupu je nazočio pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu g. Veljko Karabaić, suradnica gospođa Eugenija Perić, predsjednik ZTK Rijeka g. Mladen Peran, te djelatnici Stručne službe.

 

Tijekom rasprave o aktualnim problemima, udrugama je podjeljen materijal kojim Zajednica nudi niz usluga i suradnju na realizaciji programima. Zajednica veći dio tog servisa pruža članicama, ali za vjerovati je da sve nisu upoznate s tom mogućnošću. Tijekom rada iskazana je potreba uže suradnje i obilaska Zajednice po strukovnim granama, čemu je usljedio zaključak da se predloži Izvršnom odboru da povremeno svoje sjednice održe u prostorima uduga. Iduća sjednica Izvršnog odbora u skladu ovog zaključka trebala bi se održati u prostoru Pomorskog športskog društva Pećine.