Održana izborna skupština Foto kluba Color Rijeka

Foto klub „Color“ održao je 18. veljače 2013. godine svoju redovnu Izbornu skupštinu i tom prigodom je izabrano novo rukovodstvo kluba i sva radna tijela. Članovi Skupštine uputili su zahvalu dosadašnjem predsjedniku prof. Rajku Đedoviću na dosadašnjem radu u Klubu a novoizabrani predsjednik Edvard Primožić je u svoje ime i u ime svih izabranih članova zahvalio na ukazanom povjerenju.

Održana izborna skupština Foto kluba Color Rijeka

 

 

Foto: Tina Kovač

Foto klub „Color“ održao je 18. veljače 2013. godine svoju redovnu Izbornu skupštinu i tom prigodom je izabrano novo rukovodstvo kluba i sva radna tijela. Članovi Skupštine uputili su zahvalu dosadašnjem predsjedniku prof. Rajku Đedoviću na dosadašnjem radu u Klubu a novoizabrani predsjednik Edvard Primožić je u svoje ime i u ime svih izabranih članova zahvalio na ukazanom povjerenju. Edvard Primožić je novi zastupnik ispred Foto kluba Color u skupštini Zajednice tehničke kulture Rijeka.
Među bitnim zaključcima Skupštine je i onaj da novoizabrani Izvršni odbor na čelu s predsjednikom Primožićem razradi plan rada za naredno razdoblje, suradnju sa kolegama iz Foto kluba Rijeka i uključivanje Foto kluba Color u rad novoosnovanog Foto Saveza PG Županije.

 

Sastav radnih tijela:

Izvršni odbor:
Edvard Primožić, predsjednik
Tina Kovač, član (tajnica kluba),
Darko Mohar, član
Maja Blažević, član,
Verdan Grubelić, član

 

Nadzorni odbor:

Jerko Gudac, predsjednik
Matilda Rudec, član
Alen Kregar, član

 

Sud časti:
Željka Piković, predsjednica
Mladen Kvočka, član
Erika Abram, član

 

Kontakti:

Foto klub „Color“ e-mail fotoklubcolor@gmail.com
Foto klub „Color“ tajnica Tina Kovač: mob: +385 95 5902 856
Predsjednik Edvard Primožić: mob: +385 91 2737 526,
Predsjednik Edvard Primožić e-mail: edvard.primozic48@gmail.com
Facebook: fotoklubcolor@gmail.com