Održana Skupština ZTK Rijeka

U konferencijskoj dvorani Transadrie, Zajednica tehničke kulture Rijeka održala je u utorak, 11. lipnja treću redovnu Skupštinu. Na početku sjednice nazočnima su se obratili prof.dr.sc. Ante Markotić, predsjednik nacionalne Zajednice tehničke kulture i prof. Veljko Karabaić, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke,

Održana Skupština ZTK Rijeka

 

 

 

U konferencijskoj dvorani Transadrie, Zajednica tehničke kulture Rijeka održala je u utorak, 11. lipnja treću redovnu Skupštinu. Na početku sjednice nazočnima su se obratili prof.dr.sc. Ante Markotić, predsjednik nacionalne Zajednice tehničke kulture i prof. Veljko Karabaić, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, iskazavši ovom prilikom zadovoljstvo radom riječke Zajednice tehničke kulture, kao jednom od vodećih u Republici Hrvatskoj.
Od 54 članice sa pravom glasa, Skupštini je nazočilo 37 zastupnika, te su sve donijete odluke pravovaljane, a svi dokumenti jednoglasno usvojeni. Zajednica je od ove godine bogatija za još jednu članicu iz područja zrakoplovstva, Aeroklub Cumulus-Rijeka, kojeg je predstavila predsjednica Irina Urban. Stručna služba ZTK Rijeka zahvaljuje svim članicama, njihovim zastupnicima i zamjenicima na velikom odazivu ovoj sjednici Skupštine.