Održana treća redovna Skupština i izvanredna izborna za predsjednika ZTK Rijeka

U srijedu, 7.6. ove godine u konferencijskoj dvorani Transadrie s početkom u 18,00 sati, održana je treća redovna Skupština Zajednice s izborom novog predsjednika, kojoj se odazvalo 35 zastupnika redovnih članica, te zastupnici 3 podupiruće članice. Prije početka, održan je svečani dio sjednice s uručenjem Povelja Hrvatske zajednice tehničke kulture, Nagrada i Priznanja za programe s mladima do 18 godina u 2016., te Zahvalnica.

Održana treća redovna Skupština i izvanredna izborna za predsjednika ZTK Rijeka

 


U srijedu, 7.6. ove godine u konferencijskoj dvorani Transadrie s početkom u 18,00 sati, održana je treća redovna Skupština Zajednice s izborom novog predsjednika, kojoj se odazvalo 35 zastupnika redovnih članica, te zastupnici 3 podupiruće članice. Prije početka, održan je svečani dio sjednice s uručenjem Povelja Hrvatske zajednice tehničke kulture, Nagrada i Priznanja za programe s mladima do 18 godina u 2016., te Zahvalnica. Sjednici su nazočili g.Veljko Karabaić, počasni predsjednik Zajednice, g. Mladen Peran, predsjednik Zajednice, g. Ivan Uroda, dopredsjednik Zajednice i član Upravnog odbora Hrvatske zajednice tehničke, gđa Eugenija Perić ispred Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, te ostali uzvanici. Minutom šutnje odana je počast dugogodišnjim suradnicima, članovima tijela upravljanja Zajednice, koji su nas napustili protekle i ove godine.

U radnom dijelu sjednice, svi predloženi dokumenti su usvojeni velikom većinom što osigurava nesmetan rad Zajednice i dobru suradnju s članicama u idućem vremenskom periodu. Odstupanjem g. Mladena Perana sa funkcije predsjednika na vlastiti zahtjev, na prijedlog Upravnog odbora Zajednice i Odlukom Skupštine, za novog predsjednika izabran je g. Đordano Bucci, zastupnik Kluba podvodnih aktivnosti 3. maj i član aktualnog saziva Upravnog odbora Zajednice. Između ostalog, donijeta je Odluka o izmjeni članka 32 Statuta i Odluka o raspodjeli sredstava od članarine.
Na prijedlog tajnika članovi Skupštine donijeli su Odluku da se ubuduće Skupštine Zajednice održavaju u salonu na Botelu Marina iz organizacijskih i praktičnih razloga.