Održana Tribina udruga tehničke kulture

U Gradskoj vijećnici 30.11.2017.g. održana je Tribina udruga tehničke kulture kojoj je nazočilo 29 predstavnika najaktivnijih udruga tehničke kulture u gradu Rijeci, gđa Vera Begić Blečić, pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke i gđa Eugenija Perić, savjetnica za programe tehničke kulture grada Rijeke, g. Đordano Bucci, predsjednik, g. Ivan Uroda, dopredsjednik i g. Veljko Karabaić, počasni predsjednik Zajednice, ujedno moderator skupa, te predstavnici stručne službe.

Održana Tribina udruga tehničke kulture

 

 


U Gradskoj vijećnici 30.11.2017.g. održana je Tribina udruga tehničke kulture kojoj je nazočilo 29 predstavnika najaktivnijih udruga tehničke kulture u gradu Rijeci, gđa Vera Begić Blečić, pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke i gđa Eugenija Perić, savjetnica za programe tehničke kulture Grada Rijeke, g. Đordano Bucci, predsjednik, g. Ivan Uroda, dopredsjednik i g. Veljko Karabaić, počasni predsjednik Zajednice, ujedno moderator skupa, te predstavnici stručne službe. Tribina je imala četiri aktualne teme: Javne potrebe u tehničkoj kulturi Grada Rijeke za 2018.g.; Prijedlozi programa članica Zajednice za kulturni program Rijeka EPK 2020; Prijedlog o održavanju neformalnih kvartalnih sastanaka Zajednice i članica na temu zajedničkih programa. OGU za sport i tehničku kulturu će pratiti odziv udruga na ove sastanke i aktivno sudjelovati na istim i Najava termina zajedničkih programa Zajednice i članica u 2018.g.
Nakon vrlo kvalitetne diskusije sudionika Tribine, jedan od zaključaka je održavanje kvartalnih, neformalnih sastanaka predstavnika članica i Zajednice, te se prvi takav sastanak planira u drugoj polovici siječnja 2018. Drugom zaključku prethodilo je iskazano nezadovoljstvo članica na ne korektno ponašanje tvrtke Rijeka 2020, vezano za traženu informaciju o programima tehničke kulture koji su im dostavljeni putem Zajednice. Zaključeno je da Zajednica u ime svojih članica zatraži pisano očitovanje o programima i sastanak sa Rijeka 2020.