Održana Tribina udruga tehničke kulture

Cilj ove Tribine bio je pobliže upoznati članice sa novostima koje donosi Zakon o udrugama, Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacije, te Uredbi o računovodstvu neprofitnih organizacija.

Održana Tribina udruga tehničke kulture

 

 

ZTK Rijeka zahvaljuje članicama na velikom odazivu Tribini udruga tehničke kulture, koja je održana 24. veljače u Gradskoj vijećnici, u organizaciji Zajednice. Cilj ove Tribine bio je pobliže upoznati članice sa novostima koje donosi Zakon o udrugama, Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacije, te Uredbi o računovodstvu neprofitnih organizacija. Zatim, upoznavanje sa inicijativom kojom bi se terminski i prostorno objedinili programi gdje god je to moguće, a u svrhu bolje posjećenosti škola i građana, te boljeg praćenja programa od strane medija.
Skupu je uz predstavnike 38 najaktivnijih udruga tehničke kulture u gradu Rijeci, nazočila glavna tajnica Hrvatske zajednice tehničke kulture, gđa Zdenka Terek, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, g. Igor Načinović, suradnica, gđa Eugenija Perić, novinar Andrej Petrak, predsjednik ZTK Rijeka g. Mladen Peran, te predstavnici stručne službe ZTK Rijeka.

Svi materijali Tribine članicama su dostupni u poštanskom sandučiću na web strani
www.ztk-rijeka.hr ili se mogu podići u prostoru ZTK Rijeka, Korzo 2a.