Održani Jadranski susreti priobalnih ZTK-a

Susret ZTK-a i fotografskih udruga jadranskih gradova prošao je u radno-kulturno-edukativno-informativno-zabavnoj atmosferi. Uz predsjednika, tajnika i stručnog suradnika ZTK Rijeka događanju su nazočili i predsjednik i tajnik Foto Cluba Color. Susretu priobalnih zajednica nazočili su i Puljani, Splićani, Dubrovčani i Zadrani kao domaćini susreta.

Održani Jadranski susreti priobalnih ZTK-a

 

 

 

Susret ZTK-a i fotografskih udruga jadranskih gradova prošao je u radno-kulturno-edukativno-informativno-zabavnoj atmosferi. Uz predsjednika, tajnika i stručnog suradnika ZTK Rijeka događanju su nazočili i predsjednik i tajnik Foto Cluba Color. Susretu priobalnih zajednica nazočili su i Puljani, Splićani, Dubrovčani i Zadrani kao domaćini susreta. Na radnom sastanku sa predsjednikom HZTK-a Ivanom Vlainićem bilo je riječi o radu i rezultatima te problemima s kojima se Zajednice susreću. Neke od Zajednica istakle su probleme u financiranju od strane svojih jedinica lokalne samouprave, a delegacija Rijeke pohvalila je suradnju s OGU za sport i tehničku kulturu.
Na radnim sastancima je osigurano povezivanje asocijacija jadranskih gradova iz područja foto tehnike, te su njihovi predstavnici razmjenjivali iskustva, tehnike i sl., uzeli kontakte, te najavili još bolju suradnju u idućim godinama. Domaćin je osigurao obilazak atraktivnih lokacija kako bi članovi foto klubova imali prlike cijelo vrijeme fotografirati.