PJK Flumen na takmičenju u Buzetu 

PJK Flumen je sudjelovao na Državnom prvenstvu 2017 koje se održalo u Buzetu. Na takmičenju je sudjelovalo oko 70 takmičara iz cijele Europe i Hrvatske te se je bodovalo u OPEN za Državnog Prvaka Hrvatske. Iako se najbolji pilot PJK Flumena Marko Hrgetić ove godine nije mogao natjecati, klub je uspio osvojiti izvanredno 4. mjesto u klupskom poretku od 17 klubova. U fun klasi krila osvojeno je 2. mjesto od strane pilota Anđelka Badurine.

PJK Flumen na takmičenju u Buzetu

PJK Flumen je sudjelovao na Državnom prvenstvu 2017 koje se održalo u Buzetu. Na takmičenju je sudjelovalo oko 70 takmičara iz cijele Europe i Hrvatske te se je bodovalo u OPEN za Državnog Prvaka Hrvatske. Iako se najbolji pilot PJK Flumena Marko Hrgetić ove godine nije mogao natjecati, klub je uspio osvojiti izvanredno 4. mjesto u klupskom poretku od 17 klubova. U fun klasi krila osvojeno je 2. mjesto od strane pilota Anđelka Badurine. Nekoliko godine zbog
nefunkcioniranja Hrvatskog zrakoplovnog Saveza prvi put nakon rekonstrukcije istog se organiziralo Državno prvenstvo s ciljem popularizacije sporta i prisustvovanja naših letača na svjetskom i europskom prvenstvu.