Počinje program “Ljetna škola elektronike”

In Klub inovatora Rijeka u suradnji s Elektroindustrijskom i obrtničkom školom Rijeka uspješno realizira projekt Ljetne škole elektronike već 14 godina. Obuhvaća učenike od nižih razreda osnovne škole pa sve do srednje škole. Ove godine program će se održavati od 26.06. do 06.07. 2018. u sjedištu Zajednice tehničke kulture na Korzu pri Tehničkom centru mladih.

Počinje program “Ljetna škola elektronike”

 

In Klub inovatora Rijeka u suradnji s Elektroindustrijskom i obrtničkom školom Rijeka uspješno realizira projekt Ljetne škole elektronike već 14 godina. Obuhvaća učenike od nižih razreda osnovne škole pa sve do srednje škole. Broj učenika je godišnje prosječno oko dvadesetak, jer povećani broj otežava organizaciju radi ograničenja prostora i ograničenja raspoloživog alata na kojima učenici rade.
Program je osmišljen u cilju animacije mladih i njihovog usmjeravanja ka proizvodnim zanimanjima i inovacijama. Ove godine program će se održavati od 26.06. do 06.07. 2018. u sjedištu Zajednice tehničke kulture na Korzu pri Tehničkom centru mladih.
Planirani fond sati po tečaju je 18 sati. Učenici kroz školu prolaze put od upoznavanja s osnovnim elementima koji se koriste u elektronici, pa sve do izrade tiskane ploćice i sklopa koji je i konačni rad polaznika. Polaznik je uspješno završio školu ukoliko je njegov završeni rad ispravan. Na kraju škole učenici dobivaju potvrdu na prigodnoj svečanosti i uključuju se u danje programe rada s mladima.

Sve informacije možete dobiti u IN KLUBU INOVATORA RIJEKA , Verdijeva 11/II, 510000 Rijeka, tel: 051/312-321, e-mail: vmuschet@patent.hr