Potpisan Sporazum o suradnji na projektu Rijeka Nautic Show

Zajednica tehničke kulture Rijeka u salonu Grada potpisom na Sporazum o suradnji na projektu Rijeka Nautic Show, postaje organizator Sajma Rijeka Nautic Show kojemu će Rijeka biti domaćin od 27. do 29. rujna ove godine, a koji će se održati na prostoru putničke obale.

Potpisan Sporazum o suradnji na projektu Rijeka Nautic Show

 

 

Zajednica tehničke kulture Rijeka u salonu Grada potpisom na Sporazum o suradnji na projektu Rijeka Nautic Show postaje organizator Sajma Rijeka Nautic Show kojemu će Rijeka biti domaćin od 27. do 29. rujna ove godine, a koji će se održati na prostoru putničke obale.
Sporazum su potpisali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, tajnik Zajednice tehničke kulture Rijeka Kazimir Mihić i partneri Sajma, predstavnik Udruge Kvarner Nautika Nereo Malovac, vlasnica Agencije 2. mjesto Ljiljana Ivetac te direktor tvrtke Promocija d.o.o. Zoran Bradašević. Potpisivanju su nazočili svi pokrovitelji i partneri na projektu organizacije sajma i time iskazali potporu ovom atraktivnom nautičkom događaju u Gradu Rijeci.
“Inicijativa za oživljavanjem sajma nautike u Rijeci okupila je pod okriljem Grada Rijeke zainteresirane udruge i tvrtke i to Zajednicu tehničke kulture Rijeka, Udrugu Kvarner Nautika, Agenciju za marketing i tržišno komuniciranje 2. mjesto LD i tvrtku za tehničku potporu u postavi sajma Promociju d.o.o. time potakla i naše uključivanje u organizaciju i održavanje ove značajne tradicionalne manifestacije”, poručio je gradonačelnik Obersnel.
Organizator sajma biti će Zajednica tehničke kulture Rijeka, s obzirom da je riječ o neprofitnoj organizaciji čiji je isključivi interes organizirati kvalitetan i održiv sajam,a a njezino iskustvo u organizaciji velikih manifestacija opravdava to povjerenje.
Grad Rijeka kao glavni pokrovitelj ove manifestacije uz supokrovitelje pružiti će punu podršku projektu koji je bitan čimbenik razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, te promociji riječke luke i njezinih mogućnosti i prednosti.