Poziv na Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera u suradnji sa Odjelom gradske uprave za sport i tehničku kulturu organizira na aerodromu Grobničko polje Dan otvorenih vrata Zrakoplovnog Društva na kojem bi se kroz letački program predstavile udruge koje djeluju na aerodromu Grobničko polje. Održavanje manifestacije predviđeno je u subotu 18.5.2019. godine, a u slučaju lošeg vremena događanje bi se održalo u nedjelju 19.5.2019. godine.

Poziv na Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera u suradnji sa Odjelom gradske uprave za sport i tehničku kulturu organizira na aerodromu Grobničko polje Dan otvorenih vrata Zrakoplovnog Društva na kojem bi se kroz letački program predstavile udruge koje djeluju na aerodromu Grobničko polje.
Održavanje manifestacije predviđeno je u subotu 18.5.2019. godine, a u slučaju lošeg vremena događanje bi se održalo u nedjelju 19.5.2019. godine. Manifestacija pruža mogućnost da se posjetiteljima osim zrakoplovnih aktivnosti predstave i ostale udruge tehničke kulture, te ostvari prilika za bolje upoznavanje i buduću suradnju. Ukoliko se odlučite sudjelovati u navedenoj manifestaciji, osoba za kontakt je dopredsjednik Zrakoplovnog društva, g. Marko Herak, putem e-pošte: marko.herak@outlook.com ili na mob. 098 713 557. Organizator moli za povratnu informaciju o namjeri sudjelovanja najkasnije do 10.5.2019.g.