Poziv na Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera organizira na aerodromu Grobničko polje program pod nazivom "Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera", koji će se održati u subotu 19.5.2018.g., odnosno u slučaju lošeg vremena u subotu 26.5.2018. Upućujemo poziv Zrakoplovnog društva "Krila Kvarnera" svim članicama Zajednice da svojim sudjelovanjem uveličaju ovo događanje, te ujedno predstave djelatnost svoje udruge. Prijave sudjelovanja dostavljaju se do 7.5.2018.g. g. Marku Heraku, dopredsjedniku ZD Krila Kvarnera putem e-maila marko.herak@outlook.com

Poziv na Dan otvorenih vrata ZD Krila Kvarnera

 

 

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera Rijeka operater je aerodroma Grobničko polje. Članice Zrakoplovnog Društva neprofitne su udruge; Padobranski klub Krila Kvarnera, Pilotski klub Krila Kvarnera, Jedriličarski klub Krila Kvarnera, Klub slobodnog letenja Krila Kvarnera te Klub za samogradnju Krila Kvarnera. Klubovi djeluju na području Primorsko goranske županije samostalno i ranije kao aeroklub Krila Kvarnera već više od 60 godina. U želji za približavanjem djelatnosti klubova širem građanstvu organiziramo Dan otvorenih vrata Krila Kvarnera gdje planiramo izvesti prikaz letenja svih klubova na zrakoplovima koje posjeduju. Ove godine, u istom terminu, na aerodromu će se održavati i 12. otvoreno padobransko prvenstvo grada Rijeke i Primorsko-goranske županije u skokovima na cilj što će pridonijeti zanimljivosti ovog događaja.

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera Dan otvorenih vrata realizira se u suradnji s gradom Rijeka, Odjelom za sport i tehničku kulturu. Grad je prepoznao ovu manifestaciju kao izvrsnu priliku za predstavljanje zrakoplovstva i tehničke kulture općenito građanima Rijeke i okolice.
Održavanje Dana otvorenih vrata predviđeno je u subotu, 19.05.2018. godine. U slučaju lošeg vremena događaj bi se održao u subotu, 26.05.2018. godine.
Cijeli događaj izvrsna je prilika da se posjetiteljima predstave svojim programima i ostale udruge tehničke kulture kao i prilika da se udruge tehničke kulture međusobno bolje upoznaju te u budućnosti ostvare zajedničku suradnju.
Za predstavljanje udruga predvidjeli smo prostor unutar hangara na aerodromu Grobničko polje. Prostor u hangaru bi se oslobodio u 8 sati te bi do 10 sati bilo moguće postaviti sve potrebno za vašu prezentaciju. Očekujemo da bi program trajao do najkasnije 18 sati te da bi se do 20 sati
prostor hangara trebao raspremiti kako bi se u njega smjestili zrakoplovi. U hangaru je osigurana struja i voda.
Željeli bismo da vašim sudjelovanjem uveličate ovaj događaj te ujedno predstavite djelatnost vaše udruge.Ukoliko se odlučite sudjelovati molimo vas za obavijest koliko prostora vam je potrebno te eventualne dodatne potrebe kako bi mogli planirati prostor za predstavljanje vaše udruge na našoj priredbi.
Osoba za kontakt je dopredsjednik Zrakoplovnog Društva, Marko Herak.
Kontakt putem elektroničke pošte marko.herak@outlook.com ili telefona 098 713 557.
Molimo vas povratnu informaciju o namjeri sudjelovanja najkasnije do 07.05.2018. godine.