Praznici u modelarskoj radionici Tehnički centar mladih

Za vrijeme zimskih školskih praznika u Centru tehničke kulture - Tehničkom centru mladih Rijeka, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, održat će se modelarski tečaj za učenike viših razreda osnovne škole 2. i 3. siječnja 2020g. od 10 do 12 sati. Na ovom zimskom modelarskom tečaju izrađivati će se model svijetleće sove koje će polaznici po završetku tečaja moći uzeti sa sobom. Zainteresiran polaznici upoznati će mogućnosti laserskog rezača u izradi praktičnih modela

Praznici u modelarskoj radionici CTK-Tehnički centar mladih

Za vrijeme zimskih školskih praznika u Centru tehničke kulture – Tehničkom centru mladih Rijeka, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, održat će se modelarski tečaj za učenike viših razreda osnovne škole 2. i 3. siječnja 2020g. od 10 do 12 sati. Na ovom zimskom modelarskom tečaju izrađivati će se model svijetleće sove koje će polaznici po završetku tečaja moći uzeti sa sobom. Zainteresiran polaznici upoznati će mogućnosti laserskog rezača u izradi praktičnih modela.
Informacije o tečajevima, odnosno prijave zaprimaju se na tel. 051/ 211-305 svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 sati, a rado ćemo Vas primiti i u poslovnom prostoru Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2 A/2. Aktivnosti CTK-Tehničkog centra mladih i udruga tehničke kulture grada Rijeke možete pratiti i na internet strani www.ztk-rijeka.hr.