Prezentacija aktivnosti Tehnčkog centra mladih na Sajmu cjeloživotnog učenja

Zajednica tehničke kulture Rijeka sudjelovala je na Sajmu cjeloživotnog učenja sa radionicom Tehnički centar mladih. Sajam se održao 3.listopada na Korzu. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

Prezentacija aktivnosti Tehnčkog centra mladih na Sajmu cjeloživotnog učenja

Zajednica tehničke kulture Rijeka sudjelovala je na Sajmu cjeloživotnog učenja sa radionicom Tehnički centar mladih. Sajam se održao 3.listopada na Korzu. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja. Na Sajmu cjeloživotnog učenja, svoje aktivnosti prezentirao je Tehnički centar mladih pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. Na svom izložbenom prostoru Tehnički centar mladih prezentirao je svoje raznovrsne aktivnosti – od modelarstva do letenja s bespilotnim letjelicama. Osim prezentacije aktivnosti, najavljeno je i obilježavanje 10. obljetnice Tehničkog centra mladih koje će se održati 18.listopada u Osnovnoj školi Srdoči na kojoj će sudjelovati centri tehničke kulture iz različitih dijelova Hrvatske te svojim radionicama upotpuniti cijelo događanje.
Svim zainteresiranim posjetiocima Sajma podijeljeni su promotivni materijali i obrasci za uključenje u kreativne radionice i programe što će se održati u modelarskoj radionici Tehnički centar mladih.