Raspis natječaja za dodjelu Nagrada i priznanja ZTK Rijeka za 2013.g.

Zajednica tehničke kulture Rijeka raspisala je Natječaj za dodjelu Nagrada i priznanja ZTK Rijeka koje se svake godine dodjeljuju zaslužnim pojedincima članica ZTK Rijeka i drugim pravnim osobama i institucijama ukoliko pridonose razvitku i promociji tehničke kulture, te pomažu donacijama ZTK Rijeka ili njene članice.

Raspis natječaja za dodjelu Nagrada i priznanja ZTK Rijeka za 2013.g.

Zajednica tehničke kulture Rijeka raspisala je Natječaj za dodjelu Nagrada i priznanja ZTK Rijeka koje se svake godine dodjeljuju zaslužnim pojedincima članica ZTK Rijeka i drugim pravnim osobama i institucijama ukoliko pridonose razvitku i promociji tehničke kulture, te pomažu donacijama ZTK Rijeka ili njene članice. Pozivamo članice da ispunjene obrasce s prijedlozima dostave zaključno sa datumom 08.11.2013. godine u zatvorenoj omotnici, osobno ili putem pošte na adresu Zajednica tehničke kulture Rijeka, Korzo 2a/II – 51000 Rijeka, s naznakom “Nagrade i priznanja ZTK Rijeka za 2013.godinu”

Pravilnik o dodjeljivanju Nagrada i priznanja ZTK Rijeka, te obrasci dostupni su na web stranici www.ztk-rijeka.hr ili se mogu podići u prostoru Zajednice tehničke kulture Rijeka.