Riječani nikad jači na INOVI 2016.

Inovatori Rijeke i Primorsko goranske županije tradicionalno sudjeluju na HRVATSKOM SALONU INOVACIJA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM. INOVA je jedna od 3 najstarije izložbe inovacija u EUROPI i slobodno se može reći da je simbol inovatorstva u Republici Hrvatskoj

Riječani nikad jači na INOVI 2016.

 

Inovatori Rijeke i Primorsko goranske županije tradicionalno sudjeluju na HRVATSKOM SALONU INOVACIJA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM. INOVA je jedna od 3 najstarije izložbe inovacija u EUROPI i slobodno se može reći da je simbol inovatorstva u Republici Hrvatskoj, a do sada je uspješno okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva. Hrvatski savez inovatora je od 2003. godine u želji da potakne ravnomjerniji inovatorski razvitak u RH, počeo priređivati nacionalne izložbe i izvan Grada Zagreba. Rezultat te želje su vrlo uspješne izložbe u Ogulinu, Samoboru, Rijeci, Čakovcu, Osijeku, Šibeniku i Karlovcu.
Pokrovitelj INOVE 2016. u Rijeci bio je Predsjednik Republike Hrvatske i to događanje se pamti kao najveći događaj u tehničkoj kulturi te godine.
Ove godine na salonu inovacija od 9. – 13. studenog sudjeluje preko 20 stranih delegacija, sa preko 400 izlagača…
Među njima Rijeka i Primorsko goranska županija će biti zastupljeni sa 26 inovacija mladih i 7 inovacija inovatora – seniora. To će biti i prilika da Savez prezentira svoje programe s mladima u Rijeci i našoj Žuapniji, a koji izdižu Savez među vodeće u Republici Hravstskoj.
Salon traje do nedjelje 13. studenog, a svi članovi riječkog zastupničkog teama očekuju odlične rezultate.
Tradicionalno Savez inovatora Primorsko goranske županije i Savez riječkih inovatora su suorganizatori ove najveće manifestacije tehničkog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj.

 

Savez inovatora PGŽ