Susret s autorom Petrom Trinajstićem u Fotoklubu Rijeka

U utorak 1. lipnja 2010, godine u 20,00 sati, Zanonova 1/III, biti će susrert s autorom Petrom Trinajstićem. Petar Trinajstić rođen je 1946. godine u Vrbniku na otoku Krku. Diplomirao je na Visokoj industrijsko–pedagoškoj školi u Rijeci. Autor je više od 70 dokumentarnih, edukativnih, reklamnih, kratkih igranih, eksperimentalnih filmova i video radova.

Susret s autorom Petrom Trinajstićem u Fotoklubu Rijeka

U utorak 1. lipnja 2010, godine u 20,00 sati, Zanonova 1/III, biti će susrert s autorom Petrom Trinajstićem.
Petar Trinajstić rođen je 1946. godine u Vrbniku na otoku Krku. Diplomirao je na Visokoj industrijsko–pedagoškoj školi u Rijeci. Autor je više od 70 dokumentarnih, edukativnih, reklamnih, kratkih igranih, eksperimentalnih filmova i video radova.

 

Na brojnim festivalima u zemlji i inozemstvu za svoje filmove primio je više od 90 autorskih nagrada i to: za naj bolji flm, režiju, kameru, montažu i scenarij. Nosilac je strucnog zvanja “Majstor flma” i više društvenih priznanja, između ostalih i Nagrade Grada Rijeke. Uspješno se predstavlja i umjetničkom fotografijom. Svoje je radove izlagao na više samostalnih izložbi, a brojne fotogra$je objavljene su mu u raznim publikacijama, časopisima, razglednicama, plakatima, prospektima, knjigama i fotomonografijama. Više fotomonografija njegova su
cjelovita autorska ostvarenja zamisli, teksta, fotografija i dizajna.

Ulaz je slobodan za sve zaljubljenike u fotografiju.