TCM na izložbi MLADI@INOVACIJE u Matuljima

Na ovogodišnjoj 10.nacionalnoj izložbi MLADI@INOVACIJE koja se održala od 14. do 16.rujna 2017. po prvi puta u Matuljima, među najboljim mladim inovatorima sudjelovao je i Tehnički centar mladih Rijeka sa svojim bogatim programom. Mnoštvo mladih učenika aktivno je sudjelovalo na modelarskoj radionici izrade šarenih stalka za pisaći pribor i prezentaciji novih tehnologija 3D modeliranja i printanja.

TCM na izložbi MLADI@INOVACIJE u Matuljima

 

 

Na ovogodišnjoj 10.nacionalnoj izložbi MLADI@INOVACIJE koja se održala od 14. do 16.rujna 2017. po prvi puta u Matuljima, među najboljim mladim inovatorima sudjelovao je i Tehnički centar mladih Rijeka sa svojim bogatim programom. Mnoštvo mladih učenika aktivno je sudjelovalo na modelarskoj radionici izrade šarenih stalka za pisaći pribor i prezentaciji novih tehnologija 3D modeliranja i printanja. Svim zainteresiranim učenicima i posjetiocima izložbe podijeljeni su informativni letci i prijavni obrasci za uključenje u buduće programe Tehničkog centra mladih.
Nagrade sponzora za tehničko stvaralaštvo primili su polaznici cjelogodišnje modelarske radionice Tehničkog centra mladih , pri Zajednici tehničke kulture Rijeka za rad „3D ribe“, “Drveni dron”i igru „Složi 4!“. Ovo je poticaj da polaznici najbolje modelarske radionice u Rijeci budu još bolji i kreativniji u izradi novih radova.