Tečaj Osnove rada CNC stroja

Zajednica tehničke kulture Rijeka i u novoj godini na adresi Korzo 2A/2, u Centru tehničke kulture -Tehničkom centru mladih organizira tečaj osnove rada na CNC stroju. Modelarska radionica Centar tehničke kulture - Tehnički centar mladih omogućava mladima susret sa raznim tehnologijama kojim se uvode u područje tehničke kulture.

Tečaj Osnove rada CNC stroja

 

 

Zajednica tehničke kulture Rijeka i u novoj godini na adresi Korzo 2A/2, u Centru tehničke kulture -Tehničkom centru mladih organizira tečaj osnove rada na CNC stroju. Modelarska radionica Centar tehničke kulture – Tehnički centar mladih omogućava mladima susret sa raznim tehnologijama kojim se uvode u područje tehničke kulture. Jedna od mogućnosti iskazivanja kreativnosti ogleda se i programima radionice kao vannastavne aktivnosti polaznika. U mjesecu veljača polaznici tečaja imati će prilike se upoznati sa procesom izrade nacrta za programski jezik kojim se koristi CNC stroj i izrezivati 2D modele iz raznih materijala dostupnih u modelarskoj radionici.
Informacije i prijave za tečaj zaprimaju se na tel. 051/323-153 svakog radnog dana od 08.00 do16.00 sati, a rado ćemo Vas primiti i u poslovnom prostoru Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2 A/2.

www.ztk-rijeka.hr
e-mail:ztk@ztk-rijeka.hr