Tehničari brodogradnje u Tehničkom centru mladih

U četvrtak 12.listopada, u Tehničkom centru mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka održana je modelarska i 3D radionica "Brod" na kojoj je sudjelovala prva grupa učenika 3. i 4. razreda Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju u pratnji profesorica Ljiljane Domazet i Marije Marač. 15 učenika marljivo je izrađivalo model broda.

Tehničari brodogradnje u Tehničkom centru mladih

 

 

 

U četvrtak 12.listopada, u Tehničkom centru mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka održana je modelarska i 3D radionica “Brod” na kojoj je sudjelovala prva grupa učenika 3. i 4. razreda Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju u pratnji profesorica Ljiljane Domazet i Marije Marač. 15 učenika marljivo je izrađivalo model broda. Nakon piljenja, grube i fine obrade uslijedilo je spajanje dijelova broda. Tijekom izrade modela broda, printale su se 3D pločice s imenima učenika koje su se kasnije zalijepile na izrađeni brod.
Ova radionica pokazatelj je nastavka uspješne suradnje između Zajednice tehničke kulture Rijeka i Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju Rijeka.