Tehnička kultura na “Ljetnom kampu AK Kvarner”

Od ove godine programu “Ljetnog sportskog kampa” pridružuje se i Tehnički centar mladih, Jedriličarski klub "3.maj" i Klub podvodnih aktivnosti "3.maj", članice Zajednice tehničke kulture Rijeka, koje su svojim aktivnostima obogatili ljetne praznike polaznicima kampa. Prvi niz radionica programa održan je 21.lipnja u prostorima stadiona Kantrida na kojem je sudjelovalo 50-tak polaznika.

Tehnička kultura na “Ljetnom kampu AK Kvarner”Od ove godine programu “Ljetnog sportskog kampa” pridružuje se i Tehnički centar mladih, Jedriličarski klub “3.maj” i Klub podvodnih aktivnosti “3.maj”, članice Zajednice tehničke kulture Rijeka, koje su svojim aktivnostima obogatili ljetne praznike polaznicima kampa. Prvi niz radionica programa održan je 21.lipnja u prostorima stadiona Kantrida na kojem je sudjelovalo 50-tak polaznika.
Na radionicama Tehničkog centra mladih polaznici ljetnog kampa marljivo su izrađivali šarene brodice i aviončiće od papira. Po završetku radionica brodice su porinute u bazen, a aviončići su poletjeli. Na radionicama Jedriličarskog kluba “3.maj” polaznici su mogli naučiti vezati razne vrste čvorova, upoznati su sa dijelovima jedrilice kao i prepoznavanje smjerova vjetra pomoću kartonske izrađene “ruže vjetrova”. Klub podvodnih aktivnosti “3.maj” polaznicima kampa prezentirao je ronilačku opremu i aktivnosti svog kluba te mogućnosti uključenja na razne tečajeve ronjenja.
Svim zainteresiranim polaznicima podijeljeni su informativni letci i prijavni obrasci za uključenje u izvanvannastavne aktivnosti koje u području tehničke kulture nude članice Zajednice tehničke kulture Rijeka.