Tehnički centar mladih na Danima Sv. Vida

Povodom obilježavanja Dana Sv.Vida, u Rijeci će se od 12. do 15. lipnja održati čitav niz događanja u sklopu obilježavanja zaštitnika Grada. Svojim aktivnostima proslavi će doprinijet i Tehnički centar mladih koji djeluje pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. U ponedjeljak,12. lipnja od 10 do 15 sati prezentirati će aktivnosti modelarske radionice i radionice novih tehnologija - 3D modeliranja, printanja i skeniranja.

Tehnički centar mladih na Danima Sv. Vida

 

Povodom obilježavanja Dana Sv.Vida, u Rijeci će se od 12. do 15. lipnja održati čitav niz događanja u sklopu obilježavanja zaštitnika Grada. Svojim aktivnostima proslavi će doprinijet i Tehnički centar mladih koji djeluje pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. U ponedjeljak,12. lipnja od 10 do 15 sati prezentirati će aktivnosti modelarske radionice i radionice novih tehnologija – 3D modeliranja, printanja i skeniranja.
Svi zainteresirani moći će vidjeti 3D modeliranje i printanje privjeska katedrale Sv. Vida. Prezentirati će se modeli koje će se izrađivati na ljetnim radionicama – parobrod “Rika”, igra “XO”, nosač mobitela “Tobolko”, stalak za pisaći pribor “Riba-brodić”, a svi zainteresirani učenici moći će dobiti informacije o uključenju u programe Tehničkog centra mladih.