Uručenje godišnje nagrade “Ivan Luppis” i nagrade mladim inovatorima za 2012. godinu

Organizatori: Savez inovatora Primorsko-goranske županije i IN kluba inovatora Rijeka.
Nagrada "IVAN LUPPIS" i nagrade mladim inovatorima za 2012. godinu, ove godine, po četvrti puta uručiti će se u siječnju i to 16.01.2012. u 13,00 sati Gradska vijećnica. To je odluka organizatora, a cilj je da se ovom događaju posveti zaslužena pažnja – što je u prosincu proteklih godina bilo teško realizirati.

Uručenje godišnje nagrade “Ivan Luppis”
i nagrade mladim inovatorima za 2012. godinu

Organizatori: Savez inovatora Primorsko-goranske županije i IN kluba inovatora Rijeka.
Nagrada “IVAN LUPPIS” i nagrade mladim inovatorima za 2012. godinu, ove godine, po četvrti puta uručiti će se u siječnju i to 16.01.2012. u 13,00 sati Gradska vijećnica. To je odluka organizatora, a cilj je da se ovom događaju posveti zaslužena pažnja – što je u prosincu proteklih godina bilo teško realizirati.

 

NAGRADA IVAN LUPPIS- je najviše godišnje priznanje koje Savez inovatora Primorsko-goranske županije dodjeljuje za iznimna postignuća inventivnog rada na području Primorsko-goranske županije. U tekućoj godini dodijeljuje se samo jedna Nagrada.
Do sada su Nagradu dobili inovatori za svoj inventivni rad u tekućoj godini Dragutin Babić, Stipan Orčić, Ivan Vergilas, Ivan Vrsalović, Rober Blažić i drugi.
Ove godine kandidata je bilo puno, ali…

 

DODJELA NAGRADA MLADIM INOVATORIMA PGŽ – Još jedna od posebnosti naše sredine je i Godišnja nagrada za iskazanu inventivnost, stvaralački rad i postignuće 2012. Saveza inovatora PGŽ Rijeka mladim inovatorima s područja naše Županije…

Svrha natjecanja mladih inovatora i same dodjele Nagrada je buđenje kreativnosti kod mladih, poticanje da sami nađu praktičnu primjenu i predvide sve alternativne svojeg tehničkog rješenja. Nagrade dodijeljuje Komisija koju imenuje Savez inovatora Primorsko-goranske županije, a pokrovitelj je Primorsko-goranska županija…

 

Savez inovatora PGŽ