Uspješan niz radionica na “Ljetnom kampu AK Kvarner”

Nakon niza radionica 21. i 28. lipnja, sudjelovanje članica ZTK Rijeka i modelarske radionice Tehnički centar mladih u programu “Ljetnog sportskog kampa” nastavlja se i dalje u srpnju. Tehnički centar mladih, Jedriličarski klub "3.maj" i Klub podvodnih aktivnosti "3.maj" svojim aktivnostima uspješno su zainteresirali nove polaznike kampa.

Uspješan niz radionica na “Ljetnom kampu AK Kvarner”

 

 

Nakon niza radionica 21. i 28. lipnja, sudjelovanje članica ZTK Rijeka i modelarske radionice Tehnički centar mladih u programu “Ljetnog sportskog kampa” nastavlja se i dalje u srpnju. Tehnički centar mladih, Jedriličarski klub “3.maj” i Klub podvodnih aktivnosti “3.maj” svojim aktivnostima uspješno su zainteresirali nove polaznike kampa.
Dosad, sveukupno je sudjelovalo oko 150 polaznika koji su marljivo izrađivali šarene jedrilice i aviončiće, naučili vezati razne vrste čvorova, dijelova jedrilice i smjerove vjetra te upoznali ronilačku opremu i podvodne aktivnosti.
Svim zainteresiranim polaznicima podijeljeni su informativni letci i prijavni obrasci za uključenje u izvanvannastavne aktivnosti koje u području tehničke kulture nude članice Zajednice tehničke kulture Rijeka. Slijedeća, a ujedno i završna radionica i prezentacija aktivnosti članica ZTK Rijeka na “Ljetnom kampu AK Kvarner” održati će se 12.srpnja ove godine.