Uspješno okončane radionice na “Ljetnom kampu AK Kvarner”

Nakon niza radionica u lipnju i srpnju mjesecu sudjelovanje članica ZTK Rijeka u programu “Ljetnog sportskog kampa” je uspješno okončano. Tehnički centar mladih, Jedriličarski klub "3.maj" i Klub podvodnih aktivnosti "3.maj" svojim aktivnostima uspješno su zainteresirali polaznike kampa za aktivnosti kojima se bavi tehnička kultura.

Uspješno okončane radionice na “Ljetnom kampu AK Kvarner”

 

Nakon niza radionica u lipnju i srpnju mjesecu sudjelovanje članica ZTK Rijeka u programu “Ljetnog sportskog kampa” je uspješno okončano. Tehnički centar mladih, Jedriličarski klub “3.maj” i Klub podvodnih aktivnosti “3.maj” svojim aktivnostima uspješno su zainteresirali polaznike kampa za aktivnosti kojima se bavi tehnička kultura. Sveukupno je sudjelovalo oko 250 polaznika koji su marljivo izrađivali šarene jedrilice i aviončiće, naučili vezati razne vrste čvorova, dijelova jedrilice i smjerove vjetra te upoznali ronilačku opremu i podvodne aktivnosti.
Svim zainteresiranim polaznicima podijeljeni su informativni letci i prijavni obrasci za uključenje u izvanvannastavne aktivnosti koje u području tehničke kulture nude članice Zajednice tehničke kulture Rijeka.