Vrijedni učenici Osnovne škole Dolac

22.veljače, u osnovnoj školi – Scuola elementare Dolac u organizaciji Tehničkog centra mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, održana je modelarska radionica "Katamaran". Na radionici sudjelovalo je 14 učenika 8.razreda koji su sa oduševljenjem prihvatili ovakvu provedbu sata tehničke kulture.

Vrijedni učenici Osnovne škole Dolac

 

 

22.veljače, u osnovnoj školi – Scuola elementare Dolac u organizaciji Tehničkog centra mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, održana je modelarska radionica “Katamaran”. Na radionici sudjelovalo je 14 učenika 8.razreda koji su sa oduševljenjem prihvatili ovakvu provedbu sata tehničke kulture. Nakon upoznavanja sa osnovnim alatom, postupcima za obradu modela i fazama praktičnog rada, učenici su započeli sa samostalnom izradom modela katamarana uz nadzor mentora radionice i učitelja tehničke kulture Ante Visina. Dva školska sata tehničke kulture su uz veselu dinamiku i pozitivnu atmosferu proletila, a rezultati rada su bili i te kako vidljivi – svi učenici su uspješno izradili svoje katamarane.
Po završetku radionice, učenicima su prezentirani razni modeli koji će se izrađivati na proljetnim radionicama od 29.ožujka do 6.travnja u radionici Tehnički centar mladih.