Započelo izvođenje tečaja – Osnivanje i vođenje tehničkog poduzetništva

Akademsko politehničko društvo u Rijeci, uz financijsku potporu Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, započelo je 6. travnja 2009. godine s izvođenjem tečaja: Osnivanje i vođenje tehničkog poduzetništva. Tečaj se izvodi za učenike četvrtih razreda Elektrotehničke škole u Rijeci.

Započelo izvođenje tečaja – Osnivanje i vođenje tehničkog poduzetništva u Srednjoj školi za elektrotehniku i računalstvo

Akademsko politehničko društvo u Rijeci, uz financijsku potporu Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, započelo je 6. travnja 2009. godine s izvođenjem tečaja: Osnivanje i vođenje tehničkog poduzetništva. Tečaj se izvodi za učenike četvrtih razreda Elektrotehničke škole u Rijeci. Nastavu izvode predavači mr.sc. Luka Majetić i mr.sc. Livijo Sajko članovi Akademskog politehničkog društva – APOLD.

Program tečaja obuhvaća slijedeće sadržaje: Sposobnost i osposobljavanje, Poslovno komuniciranje, Elementi tehničkog procesa, Temeljni ekonomski pojmovi, Izbor proizvoda i tržišta i Izrada poslovnog plana.