Završili “Dani tehničke kulture u osnovnim školama”

Završila je još jedna uspješna prezentacija aktivnosti Zajednice tehničke kulture i njenih članica u projektu "Dani tehničke kulture u osnovnim školama grada Rijeke".

Završili “Dani tehničke kulture u osnovnim školama”

 

 

 

 

Završila je još jedna uspješna prezentacija aktivnosti Zajednice tehničke kulture i njenih članica u projektu “Dani tehničke kulture u osnovnim školama grada Rijeke”.
Uz modelarsku radionicu CTK- Tehnički centar mladih, u projektu je sudjelovao Foto klub Color sa radionicom obrade fotografije i IN klub inovatora iz Rijeke sa školom elektronike. Domaćini su ove godine bili učenici O.Š. “Kozala” i “Eugen Kumičić” sa profesorima tehničke kulture, Dolores Šegotom i Nadom Škrobonjom. Podršku ovom projektu pružile su i ravnateljice ovih škola, Kim Anić i Ana Anić Opašić. I ovom prigodom učenici su zdušno prihvatili i aktivno se uključili u predmetne radionice. U ovom projektu od 10. do 13. ožujka sudjelovali su učenici od 5. do 8. razreda, njih 320.
Stručna služba poziva sve članice koje do sada nisu sudjelovale u projektu da se aktivno uključe i iskoriste mogućnost prezentacije svoje djelatnosti mlađoj populaciji.