Regionalna razina ekipnog natjecanja učenika – MODELARSKA LIGA

Dom mladih, gradska ustanova za organizaciju slobodnog vremena djece i mladih, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Primorsko – goranske županije u šk.god. 2023./2024. po deseti put domaćin je regionalne razine Modelarske lige. Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika/učenica osnovne škole od 5.do 8.  razreda u području modelarstva/ maketarstva koju organizira Hrvatska zajednica tehničke u suradnji s Hrvatskim savezom pedagoga tehničke kulture, županijskim i gradskim zajednicama tehničke kulture, društvima pedagoga tehničke kulture i osnovnim školama.

Cilj Modelarske lige je potaknuti razvoj tehničkih znanja i vještina, razvoj motorike, kreativnosti, inovativnosti, timskog rada, izbor srednjih strukovnih i tehničkih škola i zanimanja te razvoj poduzetništva. Regionalna razina natjecanja održat će se u četvrtak 25. travnja 2024. u jutarnjim satima u prostorima Doma mladih Rijeka.

Prijavnicu i prateću dokumentaciju možete pronaći na stranicama Doma mladih www.dom-mladih.hr

Prijave su isključivo elektronskim putem do petka 12. travnja 2024.g. na info@dom-mladih.hr

Za sve dodatne informacije na raspolaganju stoji gđa. Anika Hodak, koordinatorica programskih aktivnosti Doma mladih e-mail: anika@dom-mladih.hr