Svečana podjela nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka za 2018. godinu I otvaranje izložbe “Računski strojevi”

U četvrtak, 24. siječnja 2019.g. s početkom u 18,00 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, održava se svečana podjela Nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka za 2018.g. Nagrade i priznanja dodjeliti će se zaslužnim pojedincima iz udruga članica Zajednice, te ostalim pravnim i drugim osobama koje su tijekom godina dale doprinos provedbi programa tehničke kulture grada Rijeke u organizaciji ZTK Rijeka,

Svečana podjela nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka za 2018. godinu i otvaranje izložbe “Računski strojevi”

U četvrtak, 24. siječnja 2019.g. s početkom u 18,00 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, održava se svečana podjela Nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka za 2018.g. Nagrade i priznanja dodjeliti će se zaslužnim pojedincima iz udruga članica Zajednice, te ostalim pravnim i drugim osobama koje su tijekom godina dale doprinos provedbi programa tehničke kulture grada Rijeke u organizaciji ZTK Rijeka, najavili su na današnjoj pressici vd pročelnik odjela gradske uprave za sport I tehničku kultruru Renato Kostović, tajnik ZTK Rijeka Kazimir Mihić i stručni suradnik Silvano Skočaj. Nakon dodjele za sve uzvanike otvara se međunarodna izložba «Računski strojevi» u organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka, Tehniškog muzeja Slovenije i suorganizatora Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja.