Informacija Fotokluba Rijeka o natječaju Covid 19

Na natječaju Covid 19 prijavilo se 152 autora iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Švedske s 233 prijave u četiri kategorije. Na natječaju, a i na izložbi imamo sudionike od pet godina - Teodor Rogić u kategoriji mladih autora, do 93 godine - gospođa Slavka Pavić, legenda hrvatske fotografije, u kategoriji umjetničkog koncepta.

Informacija Fotokluba Rijeka o natječaju Covid 19

Na natječaju Covid 19 prijavilo se 152 autora iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Švedske s 233 prijave u četiri kategorije. Na natječaju, a i na izložbi imamo sudionike od pet godina – Teodor Rogić u kategoriji mladih autora, do 93 godine – gospođa Slavka Pavić, legenda hrvatske fotografije, u kategoriji umjetničkog koncepta.
U Fotoklubu Rijeka ponosni smo na našu tradiciju bavljenja hobističkom fotografijom već više od 123 godine i ponosni smo jer još uvijek s puno energije i pozitivizma nastavljamo ideju dobre i aktualne fotografije naših prethodnika. Tako smo i ovim natječajem i izložbom bili „na licu mjesta“ i time smo ispunili osnovnu zadaću fotografije da bilježi i otima od zaborava sve važne događaje. A ova pošast od korone itekako je važna jer nam je preko noći mijenjala život. To ove fotografije svjedoče. Hvala svim autorima!
Uvid u cjelovitu izložbu, tekstove obrazloženja, nagrađene i pohvaljene autore, te izložene fotografije možete vidjeti ovdje: http://fotoklubrijeka.hr/izlozba-covid-19/