Najava događanja u organizaciji Jedriličarskog kluba “3. maj”

Jedriličarski klub "3.maj" najavljuje događaje koji će se tokom proljeća i ljeta 2010. godine održati u njihovoj organizaciji. Pozivamo vas da u što većem broju sudjelujete u njima
Događaji:
- Škola jedrenja za odrasle na klasi Laser
- "Kad naš brodi plovi"
- Regata "Sv. Vid"
- Regata za krstaše "Primorska"

Najava događanja u organizaciji Jedriličarskog kluba “3. maj”

Škola jedrenja za odrasle na klasi “Laser”
JK “3.maj” započeo je sa upisima u Školu jedrenja za odrasle na klasi “Laser”.Upisi se mogu obaviti najkasnije do 03.07.2010.g. kod blagajnice, u prostorijama kluba (lučica Brgudi). Po završetku škole, polaznici će samostalno vladati vještinama potrebnim za jedrenje na klasi “Laser” i osnovnom teorijom jedrenja primjenjivom na svim jedrilicama. Više…

“Kad naš brod plovi”
U subotu, 22.05.2010. na Korzu će se održati manifestacija za djecu osnovnih škola pod nazivom “Kad naš brod plovi” u kojoj će sudjelovati osam ekipa različitih osnovnih škola, sa po 8 članova. Finalistima je osigurana besplatna škola jedrenja, a pobjednici će osvojiti glavnu nagradu, put u Veneciju.

Regata “Sv. Vid”
U subotu i nedjelju, 29. i 30.05. održati će se regata “Sv. Vid” za klase Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial koja je ujedino i Prvenstvo Primorsko-goranske županije u organizaciji J.K.”3.maj”.

Regata za krstaše “Primorska”
U subotu i nedjelju, 5. i 6.6. na tradicionalnoj ruti Rijeka-Cres-Rijeka, održati će se 29. po redu Regata za krstaše “Primorska”.